HRM storitve Selectiva Pro

Selectiva Pro ponuja profesionalen in celovit pristop na področju poslovnega svetovanja, razvoju posameznikov, podjetja ali organizacije.

 

HR - poslovno svetovanje

Naša svetovanja temeljijo na individualnem in poglobljenem sodelovanju s podjetjem, vodilnimi ali ostalimi zaposlenimi. Naše vodilo je maksimalni trud ter obojestransko zaupanje in zadovoljstvo, kjer odnose gradimo za dolgoročno partnerstvo.

 

Outplacement - karierna tranzicija

Outplacement je običajno namenjen podjetjem, ki se znajdejo pred postopkom odpuščanja ali so v procesu prestrukturiranja in reorganizacijskih spremembah in želijo odpuščenim posameznikom pomagati do nove službe, kariere ali spremembe v poslovnem načinu življenja.

 

Izobraževanja

Živimo v času, ko uspešnost na trgu kreirajo naše zmožnosti imeti in zadržati najboljše ljudi in njihove talente maksimalno razvijati. Vlaganje v razvoj zaposlenih že dolgo ni več samo fiksni strošek temveč predstavlja naložbo, ki se povrne v mnogokratniku.

 

Coaching

Coaching je interaktivni process, s katerim vam pomagamo, da dosežete hitre in odlične rezultate z uporabo posebnih coaching tehnik, ki pripeljejo do vašega lastnega miselnega procesa in razvoja.

 

RMI treningi

RMI že več kot 20 let uspešno sodeluje z mnogimi svetovno znanimi podjetji na področju razvoja umetnosti vodenja, prodaje, marketinga in trening rešitev. RMI z vami deli odgovornost za povečanje vaših ciljev produktivnosti.

 

Iskanje in selekcija kadrov

Imate težave pri iskanju ustreznih kandidatov? Ste nezadovoljni s ponudbo prošenj, prispelih na razpis za prosto delovno mesto? Vam branje vseh prispelih prošenj vzame preveč časa?

 

 

HRM storitve | Selectiva Pro

Selectiva Pro ponuja profesionalen in celovit pristop na področju poslovnega svetovanja, razvoju posameznikov, podjetja ali organizacije. 

© Selectiva Pro