Selectiva Pro - poslovno svetovanje

Živimo v času, ko uspešnost na trgu kreirajo naše zmožnosti, kako ravnamo z ljudmi, podjetjem ali organizacijo in kako njihove talente maksimalno razvijamo. In prav talenti ljudi še nikdar do sedaj niso bili tako kritičen element za doseganje poslovnih rezultatov.

Direktorica Tjaša Šolar

 

 • Diplomirala je na Filozofski fakulteti v Ljubljani in je po izobrazbi univ. dipl. pedagoginja. Podiplomski študiju je nadaljevala na Poslovni šoli IEDC Bled ter pridobila naziv MBA.

 • Obiskovala je več različnih izobraževanj in treningov. Usposobila se je tudi za akreditirano Insight svetovalko in coaching ter ima licenco trenerke
  RMI, Inc.,
  New Jersey, ZDA.

 • Poslovna znanja je nadgrajevala na Konzorciju fakultet za mednarodne poslovne študije, ZDA, Univerzi Kansas, ZDA in Konzorciju inštitutov za managerske in poslovne analize, Italija.

 • Svoje delovne izkušnje si je pridobivala vrsto let na področjih kadrovskega managementa, izobraževanja, PR- marketinga - prodaje in organizacije.
   

Reference

V svoji dolgoletni karieri je sodelovala s številnimi podjetji:

 • Unicef Slovenija; Sezam Ljubljana; Iskra Stikalni Elementi d.d.; Aktiva group d.o.o.; Aktiva IIBS d.o.o.; Tehnounion d.d.; Iskra Techno, R&D Centre; OŠ Polje; Hidria d.d.; Hidria Perles d.o.o..; Perles AG, Pieterlen Switzerland; Hidria UK, Velika Britanija, Arterium Corporation, Kiev Ukraine: Kievmedpreparat, Halychpharm; Krka d.d., Novo mesto; Slowatch d.o.o.; Emma d.o.o.; Krona d.o.o., Zagreb Croatia; Chronos Time d.o.o., Beograd Serbia; City Time d.o.o., Banja luka BiH, ETI d.d., Izlake, Banka Sparkasse, Lek d.d., Adria Mobil, d.o.o., Novo mesto, Slovenske železnice, Fenolit d.d., Baumax, Olimpijski komite, Slovenija, Engrotuš, d.d., Zveza za šport otrok in mladine, Slovenija.

Podjetje Selectiva Pro

 

 • Poslanstvo
  Selectiva Pro ponuja profesionalen in celovit pristop na področju poslovnega svetovanja, razvoju posameznikov, podjetja ali organizacije.
   

 • Vizija
  Postati prepoznaven ponudnik po svojih strokovnih in kvalitetnih storitvah na področju HRM svetovanja in pri razvoju drugih poslovnih aktivnosti.
   

 • Kakovost storitve
  Kakovost storitev je pri nas na prvem mestu. Poslovnim partnerjem zagotavljamo optimalne rezultate s strokovnim delom. Sodelovanje gradimo na zaupanju in se držimo dogovorov. Po potrebi sodelujemo tudi z zunanjimi strokovnimi sodelavci.
   

 • Spoštljiv odnos
  Vse naše stranke so partnerji in tako tudi ravnamo z njimi. Naša zaveza je, da vedno na korekten način pomagamo pri poslovnem, kariernem ali osebnem razvoju.
   

 • Diskretnost
  Diskretnost je za nas nekaj samoumevnega in pri svojem delu vedno upoštevamo načela etike.
   

 • Izkušnje in odprtost
  Imamo dolgoletne strokovne izkušnje ter nenehno aktivno spremljamo nove trende in možnosti razvoja na področju kadrovskega in poslovnega svetovanja.
   

Vse naše storitve na željo naročnika izpeljemo tudi v angleškem in hrvaškem jeziku.

Domov > O nas - Selectiva Pro

Selectiva Pro ponuja profesionalen in celovit pristop na področju poslovnega svetovanja, razvoju posameznikov, podjetja ali organizacije.

 

HRM storitve | Selectiva Pro

Selectiva Pro ponuja profesionalen in celovit pristop na področju poslovnega svetovanja, razvoju posameznikov, podjetja ali organizacije. 

© Selectiva Pro